SLANG-GEEL.PNG
GOLFJES.PNG
LOGO-TRANSPARANT-1080.PNG

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat we tot diep in de nacht met elkaar konden lachen, drinken en dansen op onze favoriete feesten en festivals. De 1,5 meter zomer maakte zijn entree in 2020. Een zomer zonder clubs, uitgaan, concerten en festivals. Het uitgaansleven staat in de fik en uitzicht op verbetering lijkt verder weg dan ooit..

 

Daarom opende de zomer van 2020 'Terras van de Nacht'. Een verborgen stadsoase aan de voet van Station Sloterdijk in Amsterdam. Een plek voor organisaties, artiesten en levensgenieters om elkaar eindelijk weer (soort van) te high fiven. Hier genieten we samen op gepaste afstand van de lekkerste bieren, zomerse cocktails, het zonnetje en onze favoriete tunes.

Het heeft even geduurd, maar in juli 2021 opent Terras van de Nacht weer haar rolluiken zoals het bedoeld is. Royaal tafelen onder begeleiding van het beste wat het Amsterdamse Nachtleven te bieden heeft. Ditmaal zonder 1,5 meter afstand, zonder mondkapjes, zonder blijven zitten en mét dansen. Ontketen je knaldrang en kom ongeremd terrassen in onze eigen corona vrije Stadsoase! 

Tot snel op het Terras! 

VOORDE-NACHT-3.PNG
OVER-ONS2.PNG