top of page
SLANG-GEEL.PNG
GOLFJES.PNG
LOGO-TRANSPARANT-1080.PNG
OVER-ONS2.PNG

Begin 2020 viel alle creativiteit en cultuur die het Amsterdamse nachtleven rijk was plotseling stil. Een oh zo nodige plek voor gelijkgezinden om te creëren, te sjansen en te dansen verdween voor onbepaalde tijd. De 1,5 meter zomer maakte zijn entree. Een zomer zonder uitgaan, concerten en festivals.

 

Daarom opende de zomer van 2020 'Terras van de Nacht'. Een verborgen stadsoase aan de voet van Station Sloterdijk in Amsterdam. Een plek om makers en genieters weer samen te brengen onder nachtelijke omstandigheden. De zomer was van ons en de nacht voelde zich geliefd, tot het virus dat niet genoemd mag worden ons weer in een donkere winter dreef.

 

Een zomer verder is Terras van de Nacht met haar inmiddels tweede locatie geëvolueerd tot een botanisch stadsstrand waar je heerlijk kan vertoeven met je voeten in het zand, of van de vloer. Samen nachtelijk genieten van echte Italiaanse pizza, de lekkerste bieren, zomerse cocktails, het zonnetje en je favoriete tunes. Het kan allemaal op Terras van de Nacht op de Overschiestraat 188 in Amsterdam.

Tot snel op het Terras! 

Terras Van De Nacht - 17.07.202028.jpg
bottom of page