GOLFJES.PNG
LOGO-TRANSPARANT-1080.PNG
FAQ2.PNG

Wat is het adres van Terras van de Nacht?

Ons adres is Humberweg 7, Amsterdam. Dit is slechts 5 minuten lopen van Station Sloterdijk.

 

Reserveren is niet meer mogelijk. Is er een reservelijst?

Nee, helaas werken wij niet met een reservelijst. Wij raden aan om Ticketswap in de gaten te houden. Let hierbij wel op dat je voor de juiste shift reserveert.

Wij zijn met drie personen, moeten wij dan voor 4 personen reserveren?

Om het terras mogelijk te maken zijn wij genoodzaakt om een vaste indeling aan te houden. Hierdoor kunnen wij niet afwijken van het aantal mensen per tafel. 

 

Moet je voor een bepaalde tijd binnen zijn? 

Je reservering is gedurende de hele shift geldig. Op tijd komen is wel aan te raden, je wilt natuurlijk niks missen van de show en het heerlijke zonnetje!

 

Wij hebben meer dan één tafel geboekt. Kunnen wij meerdere tafels dicht bij elkaar krijgen?

Wij doen op locatie ons best om jullie een plekje naast elkaar te geven. Helaas kunnen we het niet beloven. Hoe eerder je komt, hoe groter de kans!

 

Ik kom niet meer. Kan ik mijn reservering annuleren?

Helaas geven wij geen geld terug na het maken van een reservering. We raden aan om je reservering aan te bieden via Ticketswap. 

 

Ik kom met meer of minder mensen. Kan ik mijn reservering ruilen? 

Helaas kunnen wij geen reserveringen omruilen. We raden aan om je reservering via Ticketswap te verkopen en een reservering voor de juiste hoeveelheid mensen te maken. 

 

Kan je gratis parkeren?

Ja, in het gebied rondom de locatie is het vrij parkeren. 

 

Moet je samen naar binnen met 1 tafelreservering?

Ja. Om aan het horeca protocol rondom de COVID-19 maatregelen te voldoen is het noodzakelijk dat je gezamenlijk naar binnen gaat. Is er echt geen mogelijkheid samen te komen, neem dan even contact met ons op via info@terrasvandenacht.nl.

Er is slecht weer op komst! Is er overkapping?

Wij hebben helaas geen vaste overkapping tegen regen op het terrein. Indien de weersvoorspellingen ons niet goed gezind zijn, annuleren wij het evenement of we zetten tijdelijk een overkapping neer. Dit wordt bekend gemaakt in het desbetreffende Facebook event. In het geval van annuleren krijgt je automatisch je reserveringskosten teruggestort. Daarvoor hoef je niks te doen.
 

Ik ben iets verloren! Zijn er gevonden voorwerpen?

Wij posten alle gevonden voorwerpen uiterlijk dinsdag avond in het desbetreffende facebook evenement. Staan jouw spullen er niet tussen, dan zijn ze helaas niet gevonden. 

 

Kan ik iets bij jullie organiseren?

Leuk! Hiervoor kun je terecht bij onze programmeur. Gelieve een mailtje te sturen naar info@terrasvandenacht.nl